ʼλλοι 81 θάνατοι και 1.534 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.534 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:
Σήμερα ανακοινώνουμε 1534 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 121253, εκ των οποίων το 52.7% άνδρες.

5066 (4.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 34181 (28.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

US breaks Covid-19 hospitalization and deaths records as ‘situation not close to getting better’

571 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 166 (29.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 697 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 81 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3370 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1351 (40.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος-Οι ημερομηνίες των ντέρμπι φωτιά
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του