Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος συνεχάρη τη νέα «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα μέσω ανάρτησης του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην νέα «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή Γκιουνές.
 
Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Οκτάι, σε ανάρτησή του ευχήθηκε κάθε καλό και πρόσθεσε ότι «ως Τουρκία, ακούσαμε με μεγάλη ικανοποίηση ότι η νέα κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Ερσίν Σανέρ θα αρχίσει μια ώρα αρχύτερα τις εργασίες της για την ευημερία του τουρκοκυπριακού λαού καθώς και για την ειρήνη και σταθερότητα της χώρας».

Εξάλλου, η Γκιουνές γράφει ακόμα ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνεχάρη τον Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, για τα νέα του καθήκοντα ως «υπουργού εξωτερικών» του ψευδοκράτους.
 
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Τσαβούσογλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ερτουγρούλογλου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν