Συγκινητικό αντίο από την Ομόνοια στον μικρό Αλκίνοο: Ένας γενναίος ήρωας θα μας βλέπει από ψηλά

Στο πλευρό της οικογένειας του μικρού Αλκίνοου, ο οποίος χθες έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, βρίσκεται η Ομόνοια, η οποία λέει με το δικό της τρόπο αντίο στον μικρό και εκφράζει τη θλίψη της μετά από ανάρτηση της στο twitter.

H ομάδα της Λευκωσίας έγραψε «ένας γενναίος μικρός ήρωας θα μας βλέπει, όπως πάντα περήφανος, από ψηλά! Αλκίνοο, θα είσαι αιώνια μαζί μας, στη ψυχή και στη σκέψη μας», συνοδευόμενο με μια φωτογραφία με τον πρώην ποδοσφαιριστή των πρασίνων, Ματ Ντάρμπισάϊαρ, δίπλα στον μικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έχασε τη μάχη ο μικρός Αλκίνοος-«Έφυγε ο δυνατότερος των δυνατών»

Υπενθυμίζεται ότι, ο μικρός Αλκίνοος, είναι γιος του Αρτέμη Αρτεμίου, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας.

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης