Οι τάσεις φυγής του Ζαχίντ και η κόλαση στον ΑΠΟΕΛ

Την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο άσος των γαλαζοκιτρίνων, Γκάιας Ζαχίντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, ο μέσος του συλλόγου της Λευκωσίας ανέφερε, πως είναι προτεραιότητα του να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το κυπριακό και κατά προτίμηση στην Ευρώπη.

«Θέλω να πάω σε ένα πρωτάθλημα και ένα κλαμπ που θα είναι καλύτερα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου έναντι των οικονομικών. Αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα προτιμούσα να μείνω στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Το κλαμπ είναι εντελώς διαφορετικό. Κανένας από τους παίκτες που έχουν παίξει στο παρελθόν δεν είναι εδώ εκτός από μερικούς κύπριους ποδοσφαιριστές. Η εντεκάδα άλλαξε εντελώς. Κανένας δεν έπαιξε και τη περσινή σεζόν. Υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές. Με τόσες αλλαγές, είτε πηγαίνεις καλά, είτε πηγαίνεις στην κόλαση. Έχουμε πάει στην κόλαση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ο Ζαχίντ διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είχε πυρετό και νιώθει κούραση»

Δειτε Επισης

Πανέτοιμες ΑΕΚ και Πάφος για τον μεγάλο τελικό-Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων
Με συνθήματα και γεμάτοι σιγουριά ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι οι οπαδοί ΑΕΚ και Πάφου
Και τώρα οι δυο τους με φόντο το Κύπελλο-Η ιστορία με τους 81 τελικούς του θεσμού
Νέες βολές ΠΑΣΠ κατά ΚΟΠ-«Υποτιμά τις ποδοσφαιρίστριες και τους ποδοσφαιριστές»
Κυπριακό σενάριο για Φακούντο Γκαρσία
Σφύριξε τέλος στην αγωνία για τα κριτήρια η ΚΟΠ-Πράσινο φως σε όλους από την Επιτροπή
Μπεργκ για τελικό-«Καλύτερη ομάδα στην Κύπρο η Πάφος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Καρσέδο: Tο κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία με το νταμπλ
Καμιά απάντηση από το κράτος στο Τμήμα Κριτηρίων της ΚΟΠ-«Υποχρεωμένοι να λάβουμε απόφαση σήμερα»
Απαντά στον ΠΑΣΠ η ΚΟΠ-«Για άλλη μια φορά, εκμεταλλεύεται ποδοσφαιρίστριες και ποδοσφαιριστές»