«Ο Ζαχίντ διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, είχε πυρετό και νιώθει κούραση»

Στην κακή περίοδο που διανύουν άπαντες στον Αρχάγγελο, έπειτα από τα απανωτά κρούσματα, κλήθηκε να αναφερθεί ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ,Γκάιας Ζαχίντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, «VG».

«Δεν είναι μόνο η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα μου. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν θα μπορούσε να τύχει κάτι χειρότερο από αυτό. Δεν βιώνουμε καλές μέρες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο άσος του ΑΠΟΕΛ.

Επιπρόσθετα, στη συνέντευξη οι Νορβηγοί σημειώνουν, πως ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, είναι απομονωμένος από τη σύζυγο και τα παιδιά του, αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως αναφέρεται, ο άσος των γαλαζοκιτρίνων, είχε πυρετό αλλά υποχώρησε, ενώ εξακολουθεί να είναι άρρωστος και να νιώθει κούραση.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»