Θετικοί σε rapid test ποδοσφαιριστές και μέλη της ΑΕΚ-Περνούν από PCR test
18:14 - 16 Δεκεμβρίου 2020

Συναγερμός σήμανε στην ΑΕΚ, από κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα της Λάρνακας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ στα πλαίσια τακτικού ελέγχου όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε από τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Covid-19.
Από τα αποτελέσματα προέκυψαν τέσσερα θετικά κρούσματα (δύο ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του προσωπικού), για τα οποία αναμένεται η επιβεβαίωση με μοριακό τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 κατά την διάρκεια της αυριανής (17/12) μέρας.
Όπως αναφέρει η ΑΕΚ, τα τέσσερα άτομα είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν οποιαδήποτε συμπτώματα.
Η ομάδα της Λάρνακας, σημειώνει εξάλλου πως «όπως πάντα τηρούνται όλες οι διαδικασίες του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ. Τα αποδυτήρια και όλοι οι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν έχουν ήδη απολυμανθεί από αδειοδοτημένο συνεργείο».
Μετά από αυτή την εξέλιξη συναγερμός σήμανε και στην Νέα Σαλαμίνα, ομάδα την οποία αντιμετώπισαν οι κιτρινοπράσινοι την περασμένη Κυριακή και η οποία αναμένεται να περάσει από τεστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Η τοποθέτηση της ΑΕΛ μετά την αναβολή και η αναφορά στις ίντριγκες των σωματείων
- Παρέμβαση Παπασταύρου για την Επιτροπή Δεοντολογίας και κάλεσμα στον Πρόεδρο
- «Αν είναι να κερδίσουμε οτιδήποτε να το κερδίσουμε και να το χαρούμε με τη ψυχή μας»
- Ευχαριστίες ΑΠΟΕΛ και αιχμές προς την Ομόνοια για συγκεντρώσεις στη Λακατάμια