Ακυρώθηκε η τελική φάση του EURO U17 2021 που θα διεξαγόταν στην Κύπρο

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA ενημέρωσε την ΚΟΠ πως,  δεν θα διεξαχθεί η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U17 η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Κύπρο το Μάιο του 2021.


Η UEFA προχώρησε σε αυτή την απόφαση λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Ευρώπη με την Πανδημία του ιού Covid-19.

Η απόφαση λήφθηκε στην τελευταία συνεδρία των Γενικών Γραμματέων των Ομοσπονδιών Μελών της UEFA.  Στην ίδια συνεδρία,  αποφασίστηκε η αναβολή της τελικής φάσης του EURO U17 Κοριτσιών.

Από πλευράς UEFA, μετά από αίτημα του Γενικού Γραμματέα της ΚΟΠ Φοίβου Βάκη ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρία, υπήρξε δέσμευση ότι στα επόμενα χρόνια και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα ανατεθεί ξανά στην Κύπρο η φιλοξενία ανάλογης εμβέλειας διοργάνωσης.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας