ʼνετη τριάρα και αναρρίχηση στη δεύτερη θέση για την ΑΕΛ-Δύο κόκκινες για τον Ολυμπιακό

Με εμφατικό τρόπο επανήλθε στις νίκες η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 στο Τσίρειο στάδιο, σε εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
 
Οι γαλαζοκίτρινοι, άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίτο Ριέρα. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπάμπιτς έπειτα από μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Σαμπίνια.
 
Πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαρφό, ο οποίος κτύπησε εκτός φάσης τον Ζντραφκόβσκι. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ενέτεινε την πίεση της και στο 62', κέρδισε δεύτερο πέναλτι και πάλι με τον Μπάμπιτς, ενώ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζαχαρίου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής και έγραψε το 2-0.
 
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μαϊντεβατς, πήρε εξαιρετική πάσα από τον Παπαφώτη και έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, γράφοντας το 3-0.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»