Πολλά τα κρούσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, κίνδυνος διακοπής του πρωταθλήματος

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος διακοπής της Πρέμιερ Λιγκ για δύο εβδομάδες, ίσως και περισσότερο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Telegraph, κορυφαίοι παράγοντες του αγγλικού ποδοσφαίρου ήδη εξετάζουν την προοπτική διακοπής τον Ιανουάριο, μιας και μόλις χθες στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφηκε ρεκόρ κρουσμάτων, 53.135, ενώ οι θάνατοι ήταν 414. 

Στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν 18 μολύνσεις, περισσότερες από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

Όπως είναι γνωστό αναβλήθηκε η αναμέτρηση Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αμφίβολη είναι και η αποψινή Τότεναμ-Φούλαμ, λόγω κρουσμάτων στους φιλοξενούμενους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα ορισμένοι πρόεδροι της Πρέμιερ Λιγκ προτείνουν την διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες τον Ιανουάριο, αλλά και την αναβολή των αγώνων του FA Cup το ίδιο διάστημα. 

Προβλήματα υπάρχουν επίσης στα πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών, αφού εννέα αγώνες αναβλήθηκαν μόνο την τελευταία αγωνιστική. Συνολικά, έχουν αναβληθεί 50 παιχνίδια τον τελευταίο μήνα, κυρίως στη League One.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ
H Λίβερπουλ συμφώνησε με Εκιτικέ, μένει το deal με την Φρανφούρτη