Πτώση οχήματος από φορτηγό σε αερογέφυρα-Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο

Κλειστή παρέμεινε η αερογέφυρα παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, που διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, λόγω πτώσης από φορτηγό, οχήματος που μετέφερε το φορτηγό, ωστόσο δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης, έσπευσαν στο σημείο, για τη μετακίνηση του οχήματος που έχει ανατραπεί.
 
Συσσώρευση νερού παρατηρήθηκε και σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, μέχρι και την Λεμεσό, λόγω έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται αυτή την ώρα στην επαρχία Λεμεσού.
 
Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Στην περιοχή Μαχαιρά, σε διάφορα σημεία του δρόμου Μαχαιρά - Λαζανιά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις χώματος και βράχων, ενώ κατά μήκος του δρόμου Μαχαιρά - Κιονιών, επικρατεί πυκνή ομίχλη που επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρηξη με το καλημέρα σε γραφεία εταιρείας στην Γρίβα Διγενή-Ψάχνουν τα αίτια (pics)

Δειτε Επισης

Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του
«Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν»