Μάχες που κρίνουν την κορυφή στη Σούπερ Λιγκ

Συγκάτοικοι στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας είναι ο Ολυμπιακός και ο Άρης, οι οποίοι σήμερα έχουν δύο δύσκολα ματς για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και οι Πειραιώτες υποδέχονται αργότερα τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, λίγες ημέρες πριν από τον «τελικό» με την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν 0-0 στη Λάρισα, κάνοντας την τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν ακόμα τρεις νίκες και τρεις ήττες. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά επέστρεψαν στις νίκες με ένα θριαμβευτικό 3-0 μέσα στη Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός, τώρα, μετράει πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα που είναι και η μοναδική του απώλεια ως τώρα.

Ο Βόλος κράτησε το εκτός έδρας αήττητό του τη Δευτέρα στη Ριζούπολη, αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 από τον Απόλλωνα! Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να πετύχει τρία γκολ εκτός έδρας για πρώτη φορά στην κατηγορία!

Δειτε Επισης

Η Νάπολι αποδέχθηκε την πρόταση για τον Σεντίρα-Διστακτικός ο Μαροκινός
«Το παιχνίδι του είναι σχεδόν τέλειο! Το ίδιο και η συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδου»
Η Στουτγκάρδη μετά το ναυάγιο με Κωνσταντέλια προχωρά για τον Γκλουχ
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ-Τι υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι
Γιαζίτζι και Γιάρεμτσουκ έκαναν αυτό που ξέρουν καλά
Χρειάστηκε μόλις ένα ματς για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του κυρίαρχου των αιθέρων ο Ρέλβα
«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»
Αποφασισμένοι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Βαγιαννίδη
Έγινε… κατοστάρης ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό