Σπάει τα κοντέρ στις χαμένες μπάλες ο Μέσι

Αρνητικό ρεκόρ πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Κάντιθ, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να χάνει τη μπάλα 29(!) φορές, περισσότερες από κάθε άλλο ματς φέτος.

Με μεγάλη επιτυχία κατάφερε να μπλοκάρει τον Λίο Μέσι η Κάντιθ, κάτι που φαίνεται και στα στατιστικά, παίρνοντας στο τέλος μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-1. Συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι ανάγκασαν τον Αργεντινό στο να μην βρίσκει χώρους μέσα στο γήπεδο και σε 29 περιπτώσεις να κάνει λάθος και να χάνει τελικά τη μπάλα.

Αυτό μάλιστα είναι και αρνητικό φετινό ρεκόρ για τον Μέσι, με την δεύτερη χειρότερη εμφάνισή του σε αυτόν τον τομέα να είναι κόντρα στην Αλαβές, χάνοντας τη μπάλα 27 φορές, τρίτη ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης με 26 και τέταρτη με την Ατλέτικο με 23. Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι πως σε αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις οι «Blaugrana» κατάφεραν και πήραν μόνο μια ισοπαλία (1-1 με την Αλαβές) και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ηττήθηκαν, πιστοποιώντας για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλη επίδραση έχει ο 33χρονος σούπερ σταρ στο παιχνίδι των Καταλανών.  

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει ο Πολονάρα με τα λόγια της κόρης του-«Μαμά, μου είπες ψέματα, ο μπαμπάς έχει κάτι σοβαρό»
Οριστική συμφωνία Λίβερπουλ-Μπάγερν για Ντίαζ-Στα 75 εκατομμύρια ευρώ το deal
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Η Νάπολι αποδέχθηκε την πρόταση για τον Σεντίρα-Διστακτικός ο Μαροκινός
Ο Σον απευθύνει έκκληση για δωρεά τροφίμων στην Παλαιστίνη-«Μπορείτε να σώσετε ζωές»
«Πεντάρι ανάλογο του μεγέθους μας και πάμε ξανά μέχρι τέλους!»
«Το παιχνίδι του είναι σχεδόν τέλειο! Το ίδιο και η συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδου»
«Αισθάνθηκα ότι η Άρσεναλ είναι το σωστό κλαμπ για εμένα, ανυπομονώ να σκοράρω με αυτή τη φανέλα»
Φουλάρει για Σεβαλιέ η Παρί-Στην έξοδο ο Ντοναρούμα που γυάλισε στο Μάντσεστερ
FIFPro κατά FIFA και Ινφαντίνο-«Θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών, όχι σε… αυτοκράτορες»