«Ο επόπτης αποκάλεσε νέγρο τον Γουεμπό κι όχι ο τέταρτος διαιτητής»

Νέα δεδομένα προκύπτουν απ' τη Ρουμανία όσον αφορά στο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον τέταρτο διαιτητή, Σεμπάστιαν Κολτσέσκου και τον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιερ Γουεμπό. Ο Γουεμπό κατηγόρησε τον Ρουμάνο διαιτητή πως τον αποκάλεσε "νέγρο", με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά ο αγώνας, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί το παιχνίδι με τον Κολτσέσκου.

Αποτέλεσμα, η UEFA να προχωρήσει σε αλλαγή της διαιτητικής ομάδας, με το παιχνίδι να συνεχίζεται την Τετάρτη στις 19:55 απ' το 18ο λεπτό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Εμάνουελ Ρόσου, δεν ήταν ο Κολτσέσκου που αποκάλεσε "νέγρο" τον Πιερ Γουεμπό, αλλά ο επόπτης, Οκτάβιαν Σόβρε. Μάλιστα, οι διαιτητές κατηγορούν τον παλαίμαχο Καμερουνέζο επιθετικό πως τους αποκαλούσε "γύφτους" απ' το 2ο λεπτό.

Γι' αυτό το λόγο και ακούγεται στην επικοινωνία τους, σύμφωνα με τους ίδιους, η ατάκα "δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα" που είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή του.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Προς διαζύγιο Νάπολι και Αντόνιο Κόντε
Οπαδοί της Λίβερπουλ έγραψαν τη λέξη «προδότης» κάτω από τοιχογραφία του Άρνολντ (pic)
Κάραγκερ: Ο Μαρινάκης μου είπε να πάω να γ@@@
Aποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Αντσελότι-«Κανείς δεν θα ξεχάσει, δεν θα ξεχάσω»
BINTEO: Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών στο MLS
Το τρομερό σόου του Ζαφείρη στην φιέστα της Σλάβια-Τα... έσπασε στο τραγούδι του με ελληνική σημαία
Η φωτογραφία του Μόντριτς με τους 28 τίτλους που κατέκτησε με τη Ρεάλ
Προβληματίζει ο Νεϊμάρ-Νέες αμφιβολίες για το μέλλον του
Eπίσημα νέος προπονητής της Ρεάλ ο Αλόνσο
Ο Αμορίμ ζήτησε από τον Γκαρνάτσο να βρει νέα ομάδα