Κοντά στην Γουάντι Ντέγκλα ο Δέλλας

Στο Κάιρο βρίσκεται από τα ξημερώματα (13/2) ο Τραϊανός Δέλλας και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και αύριο (14/2) να ανακοινωθεί η πρόσληψη του σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Αιγύπτιοι.

Στον Τραϊανό Δέλλα φέρεται να έχει καταλήξει η Γουάντι Ντέγκλα εκτοπίζοντας τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού ταξίδεψε με προορισμό το Κάιρο προκειμένου να διαπραγματευτεί με τους Μαγκέντ και Ναντίμ Σαμί, οι οποίοι έχουν αποκτήσει και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Εργοτέλη.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ήδη το πρώτο ραντεβού σε καλό κλίμα και εκφράζεται η αισιοδοξία πως ακόμη και αύριο (14/2) θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του «Κολοσσού».

Ο Δέλλας θα διαδεχθεί τον Τάκη Γκώνια, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Γουάντι Ντέγκλα από τον Ιούνιο του 2018. Στον αιγυπτικό σύλλογο αγωνίζεται και ο Βασίλης Μπούζας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ
Στους υποψηφίους για την εθνική Ινδίας ο Στάικος Βεργέτης