Τσιμίκας: Δεν φοβόμαστε την ʼρσεναλ, θέλουμε το πρωτάθλημα

Για τις προσεχείς αναμετρήσεις με την Άρσεναλ και τους στόχους του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο διεθνής αριστερός μπακ του Ολυμπιακού εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στις προσεχείς αναμετρήσεις με την Άρσεναλ στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, υπερτόνισε για ακόμη μία φορά την επιθυμία που υπάρχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη συνήθεια που μοιράζεται με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Για τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ: «Είναι πρόκληση. Έχουμε απέναντί μας μια από τις σημαντικές ομάδες της Ευρώπης. Μια από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας. Σαν και αυτή όμως έχουμε νικήσει και άλλες. Καταλαβαίνουμε τον συντελεστή δυσκολίας, αλλά έτσι είναι σε αυτές τις διοργανώσεις. Για να πας μακριά θα πρέπει να ανταγωνιστείς τους καλύτερους».

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός
«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά θα παίζω όσο αντέχω»
Μουζακίτης και Κωστούλας τραγουδάνε το Gucci φόρεμα σε απίθανο βίντεο
To συγκινητικό αντίο του Τζίμα στη Νυρεμβέργη-«Η πίστη, το πάθος και η ενέργεια των οπαδών με ενέπνεε»
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μπαλωμένο έως το 2027
Κρίσιμη εβδομάδα για προπονητή στην ΑΕΚ