Μόνο ωφελημένες από τη διακοπή θα παρουσιαστούν Τσέλσι και Μάντσεστερ

Από 3 ματς χωρίς νίκη και ανάσες σε πιο ζεστά μέρη έρχονται οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι. Στο Ντουμπάι ταξίδεψε η Τσέλσι του Λάμπαρντ, στη Μαρμπέγια προετοιμάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ.

Κρατά την πολύτιμη 4η θέση η Τσέλσι, πελαγοδρομεί φέτος η Μάντσεστερ που κάνει τη χειρότερη σεζόν τα τελευταία 30 χρόνια. Οι 35 βαθμοί σε 25 ματς είναι πρόσφατο ρεκόρ αρνητικής συγκομιδής.

Η παράδοση είναι εντυπωσιακά υπέρ της Τσέλσι στα ματς που γίνονται στο Λονδίνο, με απολογισμό 10-6-1 στα 17 τελευταία στο πλαίσιο της Πρέμιερ. Κυρίαρχο σκορ στις τελευταίες νίκες της Τσέλσι είναι το 1-0, ενώ η Μάντσεστερ, στα τελευταία 4 εκτός έδρας ματς για την Πρέμιερ μετρά 2 νίκες και 2 ήττες, όλες με σκορ 2-0. Προέρχεται από 6 συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία σκόραρε μόνο η μια από τις δύο ομάδες. Σκόραρε μόλις σε 4/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Αγωνιστικά, η Τσέλσι είναι ασταθής. Επιθετικά ικανή, αλλά εύκολα πετάει τους βαθμούς η άμυνά της, όπως συνέβη και στις δύο ισοπαλίες πριν την διακοπή, τα 2-2 με Αρσεναλ και Λέστερ.   

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Στο Άνφιλντ με τα παιδιά της η σύζυγος του Ζότα για να αφήσει λουλούδια και να αποτίσει φόρο τιμής