Ξεκάθαρη η θέση του Απόλλωνα για τον αντι-Μολ

Για τη σημαντικότητα του αγώνα απέναντι στον Εθνικό, τον Μολ και τους τραυματίες της ομάδας του Απόλλωνα, στάθηκε σε δηλώσεις του, πριν την έναρξη του αγώνα απέναντι στον Εθνικό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Μεταξύ άλλων, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως η ομάδα θα στηρίξει τους δυο τερματοφύλακες που έχει στο ρόστερ της, καθώς, δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση άλλου τερματοφύλακα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Υπάρχουν ακόμη πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι το τέλος του κυπέλλου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, πρέπει να ξεκινήσουμε από σήμερα. Στα παιχνίδια του ο εθνικός μας έβαλε δύσκολα, ταυτόχρονα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να έχουμε πίστη στην ομάδα και να προχωρήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το μόνο ζητούμενο η νίκη».

Για τον Μολ: «Ισχύει η εκτίμηση που είχαμε αναφέρει, θα είναι περίπου δυο μήνες εκτός. Θα μεταβεί στην Ελβετία και ευελπιστούμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν για να βοηθήσει. Θα στηρίξουμε τους Δημητρίου και Βολοντίνεν. Δεν υπάρχει σκέψη για απόκτηση τερματοφύλακα».

Για τους τραυματίες: «Γκακπέ και Μάρκοβιτς θα είναι έτοιμοι σε 3 περίπου εβδομάδες και τους περιμένουμε να επιστρέψουν για να βοηθήσουν».
 

Δειτε Επισης

Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»