«Πολλοί λένε διάφορα, αλλά όταν κληθούν δεν παίρνουμε απαντήσεις»

Από το 2011 έχουν έρθει στην Αστυνομία 85 «κόκκινοι φάκελοι», εκ των οποίων οι 9 αφορούσαν το 2011, οι 3 το 2012, οι 14 το 2013, οι 7 το 2014, οι 5 το 2015, οι 23 το 2016, οι 5 το 2017, οι 4 το 2018, οι 9 το 2019 και μέχρι σήμερα για το 2020 υπάρχουν άλλοι 6 φάκελοι, είπε ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κλείδωσαν στην απόφαση τους οι ανακριτές, στέλνουν στο εδώλιο Μασιά-Κωνσταντίνου
 
«Όσον αφορά τα αποτελέσματα αυτών των φακέλων, θα πρέπει να πω ότι οι 62 φάκελοι, μετά που οι φάκελοι αυτοί πήγαν στη Νομική Υπηρεσία, αρχειοθετήθηκαν ως μη αστυνομικής φύσεως υποθέσεις, καθότι δεν μπορέσαμε με βάση τις καταγγελίες που έγιναν και με βάση τη νομοθεσία μας, δεν μπορέσαμε να στοιχειοθετήσαμε ποινικές υποθέσεις εναντίον προσώπων. Όσον αφορά τους υπόλοιπους 23 φακέλους, αυτοί τελούν ακόμα υπό διερεύνηση», πρόσθεσε .
 
Ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης ανέφερε, επιπρόσθετα, ότι «πολλοί βγαίνουν, λένε διάφορα, αλλά όταν κληθούν να τεκμηριώσουν, δυστυχώς, δεν παίρνουμε τις απαντήσεις ή τις καταθέσεις που χρειάζεται για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε».
 
Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα