Γονιός ενημέρωσε το σχολείο για την απουσία του παιδιού λόγω της Αταλάντα (pic)

Η Αταλάντα τρελαίνει το Μπέργκαμο σε τέτοιο βαθμό που ένας γονιός ενημέρωσε το σχολείο του παιδιού του για την απουσία του μικρού αγοριού από το μάθημα, αφού, θα πήγαινε να παρακολουθήσει το ματς με τη Βαλένθια στο Μιλάνο!

Με το 1/3 του πληθυσμού της πόλης να πηγαίνει στο «Σαν Σίρο», το βράδυ της Τετάρτης, αφού βρέθηκαν εκεί 40.000 άνθρωποι από το Μπέργκαμο, η Αταλάντα έκανε πάρτι απέναντι στις «νυχτερίδες» και επιβλήθηκε με σκορ 4-1 για να μπορεί να ονειρεύεται την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένας γονιός απευθύνθηκε στο σχολείο του παιδιού του για να ενημερώσει πως... «το απόγευμα ο Εντοάρντο θα απουσιάσει για πολιτικο-ιστορικούς λόγους. Θα ζήσει μαζί με τον μπαμπά του μια σελίδα των ιστορικών βιβλίων του Μπέργκαμο. Πάμε Αταλάντα»!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

La Liga, Μπαρτσελόνα – Θέλτα 4-3: Απίθανη ανατροπή τίτλου στο 90’+8’
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey