Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα-Δεν έριξε φως η νεκροτομή

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε απανθρακωμένος την περασμένη Δευτέρα σε υποστατικό στους Αγίους Τριμιθιάς, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας, στάχτη και αποκαΐδια το υποστατικό (pics)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις DNA, που έγιναν επιβεβαιώθηκε το σενάριο των Αρχών, πως το θύμα ήταν ο 75χρονος Κώστας Παφίτης, ο οποίος διέμενε στο συγκεκριμένο υποστατικό.
Εξάλλου, στη σορό του άτυχου άνδρα διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να διαφανούν τα αίτια θανάτου του, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν το σώμα του.
 
Ως εκ τούτου λήφθηκαν δείγματα για εξιδεικευμένες εξετάσεις, αφού παραμένει άγνωστο κατά πόσον ο άτυχος άνδρας ήταν ζωντανός όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραγωδία στη Λευκωσία... Απανθρακωμένο πτώμα μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς

Σε ότι αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται είτε για ηλεκτρικό πρόβλημα, είτε από κάποιο γκαζάκι που είχε ο άτυχος 75χρονος στην οικία. Το μόνο δεδομένο για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει γύρω στις 10:20 το βράδυ της Δευτέρας, σε υποστατικό στην κτηνοτροφική μονάδα στους Αγίους Τριμιθιάς και στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεσή της.
 
Μετά την κατάσβεση, τα μέλη της Δύναμης εντόπισαν εντός του υποστατικού το απανθρακωμένο πτώμα.

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»