Σήκωσε το γάντι και μίλησε για πομπώδεις δηλώσεις σωματείων ο Χαμπουλλάς

Στην Κυπριακή διαιτησία, τη διαγραφή του Κύπριου διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου αλλά και τις δηλώσεις των υπόλοιπων ομάδων αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απολογήθηκε στον κόσμο και ζήτησε στήριξη χωρίς κρίσεις πανικού ο Χαμπουλλάς
 
«Πρέπει να στηριχθεί η κυπριακή διαιτησία και για να στηριχθεί πρέπει να γίνουν αλλαγές. Αλλά και κάποιοι διαιτητές που δημιούργησαν προβλήματα, είτε ανικανότητας είτε διαφορετικά, θα πρέπει να απομακρυνθούν. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν έχουμε αρκετούς διαιτητές. Θα πρέπει να μπουν νέοι διαιτητές για να υπάρχει ανταγωνισμός».

Ο πρόεδρος της Κυρίας, αναφέρθηκε και στη διαγραφή του Ανδρέα Κωνσταντίνου δηλώνοντας «είδαμε πρόσφατα μια διαγραφή διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου, για ποιο λόγο έγινε αυτό; Ήταν κακή η διαιτησία του και συνεδρίασε μια επιτροπή και πήρε εισήγηση και τον διέγραψαν. Αν αυτή την πρακτική την εφαρμόζεις για ένα διαιτητή και ένα αγώνα της δεύτερης κατηγορίας, γιατί δεν το πράττεις και για αγώνα της πρώτης; Θα μου πείτε ότι υπάρχουν κατηγορίες, αλλά ακόμα δεν αποδείχθηκε ένοχος στο δικαστήριο. Πόσες κακές διαιτησίες είδαμε φέτος σε άλλα παιχνίδια πιο σημαντικά από το Οθέλλος-Αγία Νάπα, αλλά καμία διαγραφή. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε καλύτερο κλίμα σε ότι αφορά τη διαιτησία».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Χτυπάμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, σαν να θέλουμε να το σκοτώσουμε»
 
«Υπάρχουν κάποια σωματεία που τους αρέσει να αντιδρούν με πομπώδεις δηλώσεις. Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαιτησία χρειάζεται μεταρρύθμιση σε αυτό τον χώρο και αυτή μεταρρύθμιση πρέπει να στηριχθεί», κατέληξε ο πρόεδρος της Κυρίας για την κυπριακή διαιτησία.

Δειτε Επισης

Σωφρόνης: O Μάκης είναι πολύ καλός προπονητής και ξέρει πως να κλείσει μια ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Κυρία στο ραντεβού της η Ανόρθωση, έριξε τριάρα της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Πήγε να την πατήσει αλλά το γύρισε και έφυγε με σπουδαίο διπλό η Ομόνοια
BINTEO: Η κίνηση του Φιλίποβιτς στον Τσίκο που έφερε ένταση και κόκκινη κάρτα
ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι της Δόξας και η εύστοχη εκτέλεση του Σαντίκ που πάγωσε την Ομόνοια
BINTEO: Κάνει πάρτι στο Άλφαμεγα η Ανόρθωση με δυο γκολ σε δυο λεπτά
BINTEO: Το γκολ της Ανόρθωσης που ακυρώθηκε ως οφσάιντ
LIVE: Το έφερε τούμπα το παιχνίδι στην Περιστερώνα η Ομόνοια
LIVE: Οι προβολείς στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση
Τα εισιτήρια της Ομόνοιας που απέμειναν για το sold out στην Περιστερώνα