Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για τα δημοσιεύματα Ελουντού και Κορέια

Στα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, Ελουντού και Κορέια, κλήθηκε να τοποθετηθεί η Ανόρθωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ενοχλημένοι στη Σαλαμίνα: Ήταν ανήθικα, ετοιμάζεται επιστολή προς την ΕΑΚ
 
Σε δηλώσεις του στον Super Sport 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββα Πηλακούτας, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να σχολιαστεί κάτι τώρα, ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Η θέση της διοίκησης, δεν μπορεί να μπει τώρα στη διαδικασία για ποδοσφαιριστές και το καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό .Είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Όταν έρθει η ώρα τους σε μερικούς μήνες, ίσως μπούμε στη διαδικασία σχολιασμού. Θα παίξει ρόλο που θα τερματίσει και η ομάδα και που θα κληθεί αν αγωνιστεί στην Ευρώπη, είναι πολύ νωρίς να πούμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Μαργκάσα: Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα, ομαδικό πνεύμα

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση