Λαμβάνει νέα μέτρα για τον κορωνοϊό το Υπουργικό-Ανακοινώνονται οι χώροι καραντίνας

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τον κορωνοϊό, καθώς και την ανακοίνωση νέων χώρων καραντίνας για τα ασυμπτωματικά άτομα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρετός για τον κορωνοϊό στα οδοφράγματα-Επεξεργασία νέων μέτρων
 
Χθες, αποφασίστηκε ότι θα γίνει χρήση των κυβερνητικών κατοικιών στο Τρόοδος, ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε την παραχώρηση υποστατικών της προεδρικής εξοχικής κατοικίας στο Τρόοδος για τον σκοπό αυτό.
 
Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, τέθηκαν μέτρα που επεξεργάστηκε χθες η διυπουργική σύσκεψη πέντε Υπουργών (Υγείας, Εξωτερικών, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Άμυνας) και του Υφυπουργού Τουρισμού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πριν το μεσημέρι τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λεμεσό
 
Κατά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, συζητήθηκε και η εντατικοποίηση των ελέγχων στα οδοφράγματα. Κάποιες από τις προτάσεις που συζητήθηκαν έχουν ως στόχο τον περιορισμό των διελεύσεων από τις κατεχόμενες περιοχές.
 
ΣΕΚ και ΔΕΟΚ παραχωρούν καταλύματα για τα ασυπτωματικά άτομα για κορωνοϊό
Εξάλλου, συνάντηση με αντιπροσωπία της ΣΕΚ είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, πριν τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την οποία συζήτησαν, μεταξύ άλλων, την παροχή καταλυμάτων της ΣΕΚ, για χώρους απομόνωσης, για τον κορωνοϊό.
 
Σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνάντησης, ο Γενικός Γραμματέας της οργάνωσης, Ανδρέας Μάτσας ανέφερε πως η ΣΕΚ έθεσε τα συγκροτήματά της, που δεν επηρεάζουν κοινότητες για να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.
 
«Υπήρχε προοπτική επίταξης του καταλύματος στα Καννάβια, ωστόσο διαφοροποιήθηκε η απόφαση. Εμείς δεν μιλάμε για αυτό στα Καννάβια αλλά για άλλα δύο. Η ΣΕΚ δεν αντιγράφει άλλους, πρωτοπορεί και έχει καιρό που εκφράσαμε την πρόθεσή μας για αυτή την ενέργεια. Απευχόμαστε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είμαστε όμως στο πλευρό της Κυβέρνησης και έχουμε πει πως ο στόχος μας είναι να γίνουν ρυθμίσεις να μην επηρεάζονται κοινότητες», δήλωσε ο κ. Μάτσας.
 
Εκτός από τη ΣΕΚ και η ΔΕΟΚ προσέφερε καταλύματά στις Πλάτρες, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως χώροι απομόνωσης για τα ασυπτωματικά  άτομα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Τζόκοβιτς-Με δύο παιχνίδια στο χώμα πάει στο Roland Garros
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό-Εκτός ο Φουρνιέ στο Game 3 με Ρεάλ
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Επέμβαση στο γόνατο και τέλος η σεζόν για Ρούντιγκερ
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Τι είπε γα τις αλλαγές στην εμφάνισή του ο Γιαμάλ-«Δεν συγκρίνομαι με τον Μέσι, φτιάχνω τον δικό μου δρόμο»
Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Φαβορί η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου-Oι πιθανότητες των ομάδων
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων