Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με Κρέσπο

Δυνατό «χτύπημα» για τον Δικέφαλο που θα στερηθεί για καιρό μια πολύτιμη μονάδα του στην άμυνα! Σε επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο εντός της ημέρας προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Καθόλου ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από την Ισπανία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε για την πατρίδα του όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

Αναμενόμενα, η εν λόγω είδηση «πάγωσε» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Ισπανός αποτελούσε σημείο αναφοράς στην άμυνα της ομάδας του Δικεφάλου και η απουσία του φαντάζει «χτύπημα» για όλους. Και από τη στιγμή που αποφασίστηκε να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα τον στερηθεί για τους επόμενους μήνες που είναι κομβικοί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο...

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ