Αρνητικές οι εξετάσεις του Έλληνα στον Ευαγγελισμό

Λήξη συναγερμού στον Ευαγγελισμό όπου την τελευταία ώρα επικράτησε πανικός λόγω ύποπτου κρούσματος για κοροναϊό.
 
Σύμφωνα το ethnos.gr οι πρώτες ενδείξεις από την κλινικοεργαστηριακή εξέταση που πραγματοποίησαν οι πνευμονολόγοι του Νοσοκομείου, έδειξε ότι δεν πρόκειται για τον κοροναϊό παρότι ο 30χρονος είχε όλα τα συμπτώματα ενώ είχε έρθει και από την Κίνα.
 
Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν fast track λόγω και της ανησυχίας που επικράτησε στο Νοσοκομείο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συναγερμός στην Ελλάδα-Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στον Ευαγγελισμό
 
Οι ειδικοί που εξέτασαν τον 30χρονο άνδρα διαπιστώσαν με βάση και τις οδηγίες που είχαν λάβει από τον ΕΟΔΥ τις προηγούμενες ημέρες, ότι πιθανώς δεν εμπίπτει στην κατηγορία του κρούσματος κοροναϊού, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις.
 
Ενδέχεται πάντως να σταλεί δείγμα για περαιτέρω εξέταση. Κάτι που θα αποφασισθεί τις επόμενες ώρες.
 
Στο κόκκινο ο Ευαγγελισμός
Νωρίτερα πάντως σή,ανε συναγερμό στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας, καθώς ο νεαρός άνδρας που έφθασε στα εξωτερικά ιατρεία δήλωσε ότι προερχόταν από την Κίνα όπου σε ξενοδοχείο που διέμενε υπάρχη κρούσμα του κοροναϊού.
 
Ο ίδιος παρουσίαζε και ύποπτα συμπτώματα, γεγονός που εκανε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου να τεθεί σε συναγερμό. Αξιοσημείωτο είναι ότι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι στο Υπουργηείο Υγείας, στον ΕΟΔΥ αλλά και στις άλλες αρχές προκειμένου να είναι όλοι σε ετοιμότητα. Με βάση τις πληροφορίες του ethnos.gr τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας στο Νοσοκομείο κατά τη μεταφορά τοθ 30χρονου σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία.
 
Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ