ΒΙΝΤΕΟ: Στην κορυφή με βασιλικό διάταγμα η Ρεάλ

Είναι πλέον γεγονός. Η Ρεάλ κέρδισε σε Κλάσικο μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και μέσα στο «Μπερναμπέου» μετά από 6 χρόνια. Οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 2-0 την Μπαρτσελόνα και πέρασαν ξανά στην κορυφή.

Στο 15ο λεπτό ο Ρεάλ πίεσε στο κέντρο, έκλεψε  και ο Βινίσιους από αριστερά έστρωσε έξω στον Κρόος, που σούταρε άστοχα, ενώ στο 21’ οι Γκριεζμάν, Μέσι και Άλμπα έκρυψαν την μπάλα, ο Ισπανός σέντραρε από αριστερά αλλά ο Γάλλος φορ από ιδανικό σημείο, πλάσαρε άστοχα.

Στο 34ο λεπτό, ο Αρτούρ έφυγε από αριστερά μόνος του, ο Κρόος απλά τον παρακολουθούσε και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε από κοντά αλλά ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Μάλιστα στο 38’, ο Μπούσκετς πέρασε κάθετα στον Μέσι, που κατέβασε με το στήθος και πιεζόμενος έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Κουρτουά έσωσε και πάλι.

Στο 56ο λεπτό ο Ίσκο έπιασε απίστευτο σουτ με φάλτσο έξω από την περιοχή αλλά ο Τερ Στέγκεν απογειώθηκε κι έσωσε εντυπωσιακά, ενώ στο 61’ ο Μπενζεμά σέντραρε από δεξιά, ο Ίσκο πήρε την κεφαλιά και ο Πικέ έσωσε πάνω στη γραμμή.

Η Ρεάλ είχε το μομέντουμ και στο 63ο λεπτό, ο Καρβαχάλ σήκωσε για τον Μπενζεμά που από δεξιά έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά δε βρήκε στόχο. Στο 70ο λεπτό, ο την πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Μπρεϊθγουέιτ νίκησε τον Μαρσέλο στο σπριντ και πάτησε περιοχή από δεξιά αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Κουρτουά.

 

 

Και στην κόντρα, ο Βινίσιους πάτησε περιοχή από αριστερά, πλάσαρε με το δεξί, η μπάλα βρήκε και στον Πικέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν.

Στο 83’ ο Μέσι εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Πικέ πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος αλλά αστόχησε και στο 84’ο Βινίσιους πέρασε με απίθανο τρόπο ανάμεσα από τρεις αμυντικούς της Μπαρτσελόνα αλλά ο Τερ Στέγκεν τον πρόλαβε σωτήρια.

Και στο 90+2’ ο Ντίαθ μπήκε από δεξιά και με τρομερό πλασέ στην κλειστή γωνία του Τερ Στέγκεν έκανε το 2-0.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε (86’ Βάσκεθ), Βινίσιους, Ίσκο (79’ Μόντριτς), Μπενζεμά

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Βιδάλ (70’ Μπρεϊθγουέιτ), Άλμπα, Αρτούρ (81’ Ράκιτιτς), Μέσι, Γκριεζμάν (81’ Φάτι)

 

Πηγή:aek365.gr

Δειτε Επισης

Όργια Χάαλαντ με τέσσερα γκολ και το πρωτάθλημα στο χέρι της Σίτι!
Βασίλισσα με 36 πρωταθλήματα η Ρεάλ Μαδρίτης και... φουλ για το 15ο Champions League!
Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα
Απειλές θανάτου και ρατσιστικές προσβολές στον Έιμπραχαμ, για την ήττα της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa
Ο Λοπετέγκι είναι το νέο όνομα στη λίστα της Μπάγερν για τη θέση του προπονητή
BINTEO: Οι παίκτες της Χετάφε μπήκαν με τις μαμάδες τους στο γήπεδο, πριν τη σέντρα του ματς με την Αθλέτικ
BINTEO: Ο μαέστρος Τόνι Κρόος και το νόημα με το χέρι στον Βινίσιους πριν από το πρώτο γκολ στο Μόναχο
Δεν ανανεώνει ο Ερμόσο με την Ατλέτικο, αποχαιρετά το καλοκαίρι
Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να δώσει το «θρυλικό» 10 στον 16χρονο Γιαμάλ
ΒΙΝΤΕΟ:Χαμός στο Τρουά-Βαλενσιέν, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν φωτοβολίδες στους οπαδούς τους