Η ομάδα του... κορωνοϊού στο «Μπερναμπέου»

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ουχάν, της κινεζικής πόλης που «γέννησε» τον κορωνοϊό, η οποία είναι... εξόριστη στην Ισπανία εδώ και δύο μήνες, θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το Clasico.

Εδώ και περίπου δύο μήνες βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση, αφού βρίσκεται... εξόριστη στην Ισπανία, μην μπορώντας να επιστρέψει στην βάση της, όπου άρχισε η εξάπλωση του κοροναΐού που πλέον βρίσκεται σε (σχεδόν) όλο τον πλανήτη.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Ουχάν Ζαλ, η οποία έγινε γνωστή ως «η ομάδα του κοροναϊού», δεν προβλέπεται να επιστρέψει στην Κίνα μέχρι τα τέλη του μήνα και, μέχρι τότε, τα μέλη της αποστολής δεν θα έχουν δει τους συγγενείς τους. Ένα εξ' αυτών, μάλιστα, έχασε την γιαγιά του λόγω του κοροναϊού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η ισπανική Λίγκα, η οποία έχει μεταξύ των πιο στενών συνεταίρων της την κινεζική, προσκάλεσαν τα περίπου 50 μέλη της Ουχάν Ζαλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το Clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

«Είναι μια ανταμοιβή που δικαιούνται οι παίκτες. Θα είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Προπονούνται κάθε μέρα, αλλά έχοντας το μυαλό και στα σπίτια τους. Γι' αυτό και θα είναι ένα όμορφο διάλειμμα να δουν από κοντά το Clasico. Η συμπεριφορά τους είναι αξιοθαύμαστη» εξήγησε ο προπονητής της Ουχάν Ζαλ, Ισπανός Χοσέ Γονθάλεθ.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει πολλούς ελέγχους και είναι «καθαροί», αν και στην αποστολή προστέθηκαν με καθυστέρηση τρεις παίκτες, οι οποίοι ήταν σε καραντίνα, μέχρι να διαπιστωθεί πως είναι καλά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες στη ρεβάνς της Παρί με την Ντόρτμουντ
Επικό τρολάρισμα του Σαν Μαρίνο σε Γιουνάιτεντ-«Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ»
Σε δημοπρασία η «Χρυσή Μπάλα» του Μαραντόνα από το Μουντιάλ του 1986
Τάσεις επιστροφής στη Γιουνάιτεντ από τον Μουρίνιο
Βόμβα μεγατόνων από τον Τουμέρ Μετίν-«Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα»
Δίνει τον Λουκάκου για να πάρει τον Οσιμέν Τσέλσι
Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση των τεσσάρων βαθμών
Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής της Μαλαισίας μετά από επίθεση με καυστικό υγρό
Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή από την Κρίσταλ Πάλας-«Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»
Μάχη για τον τελικό-Παρί για ανατροπή και Ντόρτμουντ για το όνειρο