«Δεν θα πει η πολιτεία τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, το δύσκολο είναι με τους παίκτες»

Τις δυσκολίες που ενδέχεται να προκύψουν όσο το Μακάρειο στάδιο παραμένει κλειστό, ανέλυσε εν συντομία ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
«Το να μην έχεις εγκαταστάσεις, δυσκολεύει την κατάσταση. Δεν είναι δύσκολο να βρούμε ανοικτό χώρο για προπόνηση, αλλά να βρούμε κλειστούς χώρους για να βάλουμε τους ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
 
«Πρέπει όλοι μας να δώσουμε χρόνο, να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα. Δεν χάθηκε ο κόσμος εάν καθυστερήσει το πρωτάθλημα, είτε και αν μην οριστικοποιηθεί και να πάρει την τελική μορφή η βαθμολογία. Εδώ μεγάλα πρωταθλήματα, κάνουν τέτοιες σκέψεις. Ανάλογα με τα δεδομένα να δούμε τα πράγματα και να συμμορφωθούμε με την πολιτεία. Δεν θα πει όμως η πολιτεία τι θα γίνει με το πρωτάθλημα μας. Θα πρέπει να επιλέξει η ομοσπονδία εκείνο που έχει τις λιγότερες επιπτώσεις για τις ομάδες. Θα πρέπει να υπάρξει διαβούλευση. Κανείς δεν μπορεί, αυτή τη φάση να αποκρυσταλλώσει και να πει τι πρέπει να γίνει. Κανείς δεν ξέρει που θα μας οδηγήσει. Είναι νωρίς για να πάρουμε αποφάσεις. Η απόφαση για αναστολή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Σύμφωνα και με το τι βλέπουμε, χρειάζεται ένα διάστημα δύο μηνών για να δούμε πως εξελίσσεται το φαινόμενο. Η λήψη της απόφασης θα πρέπει να γίνει αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση στον τόπο».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν