Ντοπάρουν τους παίκτες οι ΑΕΛίστες πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια

Στο βοηθητικό θα παρευρεθούν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, για να στηρίξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.

Την ίδια ώρα, η Θύρα 3 αναφέρεται και στα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο γράφοντας «πάνε καλά οι έρευνες για τη διαφθορά ή έκλεισε ο φάκελος;»
 
Αναλυτικά:

Με την έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας καλείται να μπει δυναμικά και να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.
 
Σήμερα η ώρα 16:30 καλούμε τα μέλη μας να παρευρεθούν στο βοηθητικό για να δώσουμε την στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τις επόμενες μάχες.
 
Το βράδυ το σπίτι μας στον Εναέριο θα είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί για ακόμα μια Παρασκευή τα λιοντάρια σε μια άκρως κατακίτρινη ΑΕΛοσύναξη. Διαθέσιμα και τα νέα προϊόντα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης και του κεντρικού.
 
ΥΓ. Πάνε καλά οι έρευνες για τη διαφθορά ή έκλεισε ο φάκελος;
 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΦΥΛΑΚΕΣ

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση