Ύποπτος και για άλλα αδικήματα o Ροναλντίνιο

Ο Εισαγγελέας Όσμαρ Λεγκάλ, ο οποίος ανέλαβε πλέον την υπόθεση, ξεκαθάρισε ότι ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του ΔΕΝ κρατούνται μόνο για τα πλαστά διαβατήρια.

Όλο και πιο βαθιά στη... νομική κινούμενη άμμο δείχνουν να βουλιάζουν ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός – μάνατζερ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς. Ο Εισαγγελέας Οσμάρ Λεγκάλ, ο οποίος και ανέλαβε πλέον την υπόθεση, αποκάλυψε ότι ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και ο αδελφός του ΔΕΝ κρατούνται μόνο για τα πλαστά διαβατήρια.

«Ο νόμος πρέπει να είναι ίδιος για όλους, είτε είναι ο Ροναλντίνιο, είτε οποιοσδήποτε άλλος πολίτης» ξεκαθάρισε ο Λεγκάλ, ο οποίος εξήγησε ότι υπάρχουν υποψίες πως ο «Ρόνι» και ο αδελφός του έχουν υποπέσει και σε άλλα αδικήματα, εκτός από την είσοδο στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια. Γι' αυτό, άλλωστε, και διέταξε την προσωρινή κράτηση, αφού θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος απόδρασης.

Οι δύο τους πέρασαν ήδη δύο βράδια σε φυλακή της Ασουνσιόν με όχι και την καλύτερη δυνατή παρέα και, εφόσον οι Αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνουν έγκλειστοι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, η ταλαιπωρία τους μπορεί να κρατήσει μέχρι και... έξι μήνες!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος για πρώτη φορά η Γκο Αχέντ Ιγκλς!
Ο Τα επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν
Στο 50-50 η παραμονή του Αλόνσο στη Λεβερκούζεν
Φόρεστ από ατσάλι, νίκησε την Τότεναμ κι έστειλε μήνυμα για Τσάμπιονς Λιγκ
Η Μπενφίκα θέλει τον Μπερνάρντο Σίλβα ως ελεύθερο από την Μάντσεστερ Σίτι
Ιδιοκτήτης ομάδας ο Μούσα Ντεμπελέ
Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία-Μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!