Χειροπέδες σε τέσσερις καταζητούμενους για το άγριο φονικό στη Λήδρας

Συνελήφθησαν χθες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε την 21η Ιουνίου 2020, στο κέντρο της Λευκωσίας, με θύμα ένα 21χρονο. 

Τα εν λόγω πρόσωπα εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία, σε αγροτική περιοχή στην Αραδίππου και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου για εξακρίβωση της ταυτότητας τους. Από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τους τέσσερις από τους πέντε καταζητούμενους σχετικά με υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.


Ακολούθως συνελήφθησαν και παραδόθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας μέλη του οποίου συνεχίζουν τις εξετάσεις σχετικά με την υπόθεση.

Οι τέσσερις οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε το διάταγμα της οκταήμερης κράτησής τους.


Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η συμπλοκή φαίνεται να ξεκίνησε από την αρχή της οδού Λήδρας και όχι από την οδό Αρσινόης, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο σημείο από φιλικά του πρόσωπα.

Σε σχέση με το κίνητρο πίσω από τη φονική συμπλοκή, οι Αρχές ψάχνουν μαρτυρίες, ώστε να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε, με τον ένα εκ των δύο τραυματιών που είναι σε θέση να μιλήσει, να ισχυρίζεται ότι δέχθηκαν επίθεση χωρίς λόγο και αιτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος