Αρνητικά τα τεστ για τον κορωνοϊό στην Ξάνθη μετά το θετικό κρούσμα

Θετικά νέα στη Ξάνθη, καθώς τα τεστ για τον κορωνοϊό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο την Παρασκευή βγήκαν αρνητικά. Στην ομάδα χτύπησε... συναγερμός, μετά την είδηση που βγήκε την Παρασκευή πως βρέθηκε θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Αμέσως η Super League ανέβαλε το παιχνίδι με την Λαμία που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο και το πήγε Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και το τεχνικό επιτελείο, θα περάσουν από νέα τεστ κορωνοϊού και την Κυριακή, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν την Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο». 

Η ανακοίνωση της Super League:

«Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στον τελικό του Nations League-Φίλαθλος σκοτώθηκε μετά από πτώση από την κερκίδα
Νέα πυρά Γιαννακόπουλου κατά ΕΟΚ και ελληνικής Κυβέρνησης-«Το πιο βρώμικο που έχουν πάρει ποτέ»
Αποχώρησε έξαλλος από τη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν-Εκνευρίστηκε με Φουρνιέ και ελληνικές σημαίες
«Απόψε τελείωσε η φετινή χρονιά, απόψε αρχίζει και η επόμενη»
Παράνοια και αποθέωση για Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους στο πάρκινγκ του ΣΕΦ
Τρομερή εικόνα στο ΣΕΦ-Ο Χουάντσο έβλεπε την απονομή του πρωταθλητή Ολυμπιακού δίπλα στη φυσούνα
Αποκαλύψεις Μπαρτζώκα μετά τον τίτλο-«Σκέφτηκα ότι ίσως δεν πρέπει να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»
Η χρυσή βίβλος του Νations League-Πήρε το δεύτερο τρόπαιο η Πορτογαλία
Το κλάμα του Κριστιάνο, μετά την κατάκτηση του Nations League
Η παρέα του Ρονάλντο λύγισε την ρόχα στα πέναλτι και σήκωσε το Nations League