Μπλακ άουτ και διακοπή στο Παραλίμνι-Ολοκληρώθηκε στο ημίχρονο το φιλικό

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Ομόνοια στο στάδιο Τάσος Μάρκου.
 
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, τρεις από τους τέσσερις προβολείς του σταδίου, έσβησαν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να αποφασίσει τη διακοπή του αγώνα.
 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το σκορ ήταν στο 1-1. Στο 24’ η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι με τον Κίκο και ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.
 
Η Ένωση απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο 45’, όταν ο Μαρκόσκι ανατράπηκε από τον Κούσουλο και ο Θεοδώρου νίκησε τον Κυριακίδη για το 1-1.
 
«Πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλους τους πυλώνες»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση για το περιστατικό αναφέρει ότι «κατά την χθεσινή ημέρα πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλους τους πυλώνες χωρίς να προκύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα».

Σημειώνει επίσης πως«ως επίσημη Ε.Ν.Π θα θέλαμε να απολογηθούμε στους φίλους και των δύο ομάδων για την ταλαιπωρία, παρόλο που δεν ήταν δική μας υπαιτιότητα».

Οι ενδεκάδες:
 
ΕΝΠ (Μ. Κκαράς): Πέτρου, Μουλαζίμης, Κυνηγόπουλος, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Κοσμά, Μπελόνε, Κολοκούδιας, Θεοδώρου, Κωνσταντίνου, Μαρκόφσκι.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ):  Κυριακίδης, Κίκο, Περέιρα, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Παναγιώτου, Βενιζέλος, Σάββα, Ζευκής, Κούσουλος, Χρήστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σφύριξε τέλος στην αγωνία για τα κριτήρια η ΚΟΠ-Πράσινο φως σε όλους από την Επιτροπή
Μπεργκ για τελικό-«Καλύτερη ομάδα στην Κύπρο η Πάφος, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»
Καρσέδο: Tο κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο γιατί έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία με το νταμπλ
Καμιά απάντηση από το κράτος στο Τμήμα Κριτηρίων της ΚΟΠ-«Υποχρεωμένοι να λάβουμε απόφαση σήμερα»
Απαντά στον ΠΑΣΠ η ΚΟΠ-«Για άλλη μια φορά, εκμεταλλεύεται ποδοσφαιρίστριες και ποδοσφαιριστές»
Η τοποθέτηση της Πάφου για τις οφειλές των ομάδων-«Παραπλανητικά άρθρα, θα πληρώσουμε όλο το ποσό»
ΚΟΠ για οφειλές ομάδων-«Λίγο σεβασμό, γιατί δεν βλέπουμε οφειλές άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων;»
«Σαν πειθαρχία υπερέχει η ΑΕΚ, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει αυτό το κύπελλο»
Ξεσπαθώνει η ΚΟΠ-«Ντροπή, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση ξεπέρασαν κάθε ανεκτό όριο»
Ζήστε τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – Πάφος FC με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet