Έπεσε μα(Χ)όμενη και ετοιμάζεται για το ταξίδι του Γιουρόπα Λιγκ η Ομόνοια

Συνεχίζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η Ομόνοια, αφού ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που πήρε την πρόκριση μετά τη λευκή ισοπαλία 0-0, στο ΓΣΠ.

Οι πράσινοι δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο, πάλεψαν, ωστόσο το 2-0 ήταν αυτό που οδήγησε τους ερυθρόλευκους στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε αρκετά καλά και βρήκε κάποιες καλές στιγμές, ενώ με την έναρξη του δεύτερου μέρους προσπάθησε αλλά δεν έφθασε στο γκολ. Όσες φορές και ανα απυλήθηκε από τον Ολυμπιακό η άμυνα της Ομόνοιας αλλά και ο Φαμπιάνο δήλωσαν παρόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Τζιωνής (84′ Σενέ), Γκόμες, Κούσουλος, Μποτεάκ, Παπουλής (70′ Ασάντε), Ντούρις (70′ Κακουλλής).

Ολυμπιακός:  Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90' Καφού), Ραντζέλοβιτς (74′ Μασούρας), Βαλμπουενά (90' Φορτούνης) , Ελ Αραμπί.

Κίτρινες: 67′ Μποτεάκ, 77′ Κούσουλος, 80′ Χολέμπας / 46′ Μπα, 56′ Xολέμπας, 85′ Ραφίνια.

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»