Κοινή θέση ΚΟΠ και ΠΑΣΠ η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στο γήπεδο

ΚΟΠ και ΠΑΣΠ εξέτασαν στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης την κατάσταση που διαμορφώνεται στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά και την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, εκτός από τα Πρωταθλήματα Ά κατηγορίας. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε ανταλλαγή απόψεων επί συγκεκριμένων ζητημάτων και αναπτύχθηκαν προβληματισμοί και σκέψεις για τα επόμενα βήματα, υπό το βάρος της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού.

Κοινή θέση των δύο πλευρών είναι πως τα Πρωτάθλημα θα πρέπει να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν στο γήπεδο. 

Στην τηλεδιάσκεψη από πλευράς ΚΟΠ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς. Τον ΠΑΣΠ εκπροσώπησε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Σπύρος Νεοφυτίδης, ποδοσφαιριστές και οι νομικοί σύμβουλοι του Συνδέσμου.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»