«Τοποθετούνται παρατηρητές μιλημένοι, οι διορισμοί γίνονται στο γραφείο Κούμα»

Νέες καταγγελίες εξαπολύει με νέα ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χριστόφρος Τορναρίτης, αναφορικά με τα θέματα της διαιτησίας αλλά και το VAR.  Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, έφερε ως παράδειγμα διαιτησίες του Βασίλη Δημητρίου, τονίζοντας

H ανάρτηση του:

Καθώς τα σωματεία λιμοκτονούν , καθώς παίζουμε ποδόσφαιρο στα χώματα πάνω στα μανιτάρια υπάρχει ένα «Φάντασμα» το οποίο στοιχίζει - αμείβεται € 20000 τον μήνα από τα σωματεία της ΚΟΠ τον οποίον πριν ονομάζανε Λαγιέκ τώρα Μασιτς η κάπως έτσι τον οποίον και ονοματίζουν ως Πρόεδρο διαιτησίας ο οποίος υποτίθεται διορίζει τους διαιτητές - παρατηρητές - VAR ΚΤΛ...

Σας λέω υπεύθυνα πως οι διαιτητές ορίζονται στο γραφείο του Γεώργιου Κούμα !!

Τοποθετούνται παρατηρητές μιλημένοι οι οποίοι και κλείνοντας τα μάτια βαθμολογούν με άριστα τις σφαγές των ομάδων και μέσα στα γήπεδα.

Την επόμενη εβδομάδα οι διαιτητές που έκαναν την σφαγή διορίζονται σε περισσότερα παιγνίδια μια και πήρανε άριστα .

Αν ένας διαιτητής δεν υπακούει πάει σπίτι του - των τελειώνουν !

Για παράδειγμα θα αναφερθώ σε μια από τις 50 τουλάχιστο φετινές σφαγές που γνωρίζω και σας βάζω και βίντεο με τη φάση να την απολαύσουμε μαζί .

Εδώ Ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου γνωστός στην πιάτσα έδωσε πέναλτι και κόκκινη του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζαχαρίου ( με τα πράσινα στο βίντεο) σε ένα επιθετικό φάουλ.

Στο VAR ο Γιώργος Νικολάου συμφώνησε με την απόφαση και ακολούθως ο παρατηρητής τους βαθμολόγησε με άριστα .

Στην συνέχεια αυτή η δυο διορίστηκαν να διαιτητεύσουν ατιμώρητοι την ίδια εβδομάδα από δυο παιγνίδια ο κάθε ένας . ( ως ηθικοί αμοιβή και δήλωση προστασίας από το κύκλωμα)

Ο ποδοσφαιριστή Ζαχαρίου δεν έπαιξε στα δυο επόμενα παιγνίδια για αυτό το φάουλ που δέχτηκε και σήμερα μας ειδοποιήσανε από τα γραφεία τις ΚΟΠ πως ούτε αύριο με το Παραλίμνι δικαιούται να παίξει - όπως και ο Σαρφο δεν δικαιούται ?

3 Αγωνιστικές τιμωρία ο Ζαχαρίου για ένα «ΛΑΘΟΣ» της διαιτησίας αντί 2 που προνοεί ο κανονισμός και 5 ο Σαρφο αντί 4 που του βάλανε σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται μέσα στο γήπεδο .

Αυτές όπως και να σε βάζουν να παίζει κάθε 48 ώρες με το ρολόι , τα τηλεοπτικά σκάνδαλα , τα βολέματα και αλλά πολλά είναι μερικά από όλα όσα συμβαίνουν στο Πρωτάθλημα Γεώργιος Κούμας.

Δειτε Επισης

Βάζουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι οι κυπριακές ομάδες και φουλάρουν για την πρόκριση
Τερμάτισε μονομερώς τη συνεργασία με την Ανόρθωση ο Wague-Η αντίδραση της ομάδας
Δανεικός στην ΑΕΚ ο Γιέρσον Τσακόν
Δρομείς του ΑΠΟΕΛ έτρεξαν 7,5 χιλιόμετρα ενάντια στην κατοχή και την εισβολή
Κύριος και επίσημα ο Σπόλιαριτς-Οι λεπτομέρειες του deal
Ξεκαθαρίζει για Κατσαντώνη ο Φανούριος-«Απολογούμαι προς τους ανθρώπους της Καρμιώτισσας»
Δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου ο Βροντής
«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε»
ΑΠΟΕΛ | «Δυνατή» ομάδα
Δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα η Πάφος FC