Στήθηκε επιχείρηση για ακυβέρνητο σκάφος-Διασώθηκαν επτά πρόσωπα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι η Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία, για εντοπισμό ακυβέρνητου σκάφους και διάσωση των εφτά επιβατών του, στη θαλάσσια περιοχή Λεμεσού.

Γύρω στις 2.25π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι ιστιοφόρο σκάφος αναψυχής, έπλεε ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού. Σύμφωνα με την πληροφορία, το σκάφος παρασυρόταν από τον άνεμο και τα κύματα και έχρηζε άμεσης παροχής βοήθειας.

Για σκοπούς εντοπισμού του σκάφους, απέπλευσε άμεσα η Αστυνομική Άκατος «Αστραπή 30», ενώ κλήθηκε να πλεύσει στην περιοχή και η Αστυνομική Άκατος «Διόνυσος», η οποία βρισκόταν σε θαλάσσια περιπολία.

Γύρω στις 2.40π.μ., το ιστιοφόρο εντοπίστηκε περί τα 100 μέτρα από την είσοδο του Νέου Λιμανιού. Όπως διαπιστώθηκε το σκάφος παρασυρόταν από τα κύματα προς τον κυματοθραύστη και έχρηζε άμεσης ρυμούλκησης. Στον κυματοθραύστη, εντοπίστηκε ένας από τους επιβάτες του ιστιοφόρου, ο οποίος παραλήφθηκε από την άκατο «Αστραπή 30» και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στη στεριά.

Το έργο της ρυμούλκησης ανέλαβε η Αστυνομική Άκατος «Διόνυσος», η οποία ρυμούλκησε το σκάφος με ασφάλεια στη Μαρίνα Λεμεσού. Οι εφτά επιβάτες του ιστιοφόρου είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα