Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ 17χρονος και... πετούσε με 205 χλμ

Ακόμη ένα, οδηγό να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς άδεια οδήγησης, ηλικίας 17 ετών, εντόπισαν χθες βράδυ τα μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων. 
 
Ο 17χρονος, ο οποίος δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, εντοπίστηκε στις 9.10 χθες βράδυ σε παρακαμπτήριο δρόμο στη Λεμεσό με όριο 80χλμ, να κινείται με ταχύτητα 205 χιλιομέτρων. 
 
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 17χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης και πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 18μg αντί 9μg. 
 
Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ