Ψύχραιμος ο Μακάρθι-«Δεν είναι απόφαση δική μου το μέλλον μου στον ΑΠΟΕΛ»
22:18 - 05 Ιανουαρίου 2021

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος παρουσιάστηκε μετά την τέταρτη ήττα του ΑΠΟΕΛ, ο Μικ Μακάρθι, ο οποίος στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του.
«Είναι όλο και πιο δύσκολο για μένα να έρχομαι εδώ μετά από 4 συνεχόμενες ήττες. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, δεχθήκαμε ένα γκολ μετά από στατική φάση, και το 2ο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, μετά είχαμε το VAR με το πέναλτι. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος στον ΑΠΟΕΛ».
Για την αντίδραση του Κλωναρίδη, ο Βρετανός κόουτς είπε ότι «είναι ένας πολύ καλός παίκτης και γι αυτό τον επέλεξα όμως ο κορωνοϊός τον επηρέασε. Το λάθος από μένα ήταν ότι τον επέλεξα να τον βάλω στο παιχνίδι γιατί δεν τραβούσε. Δεν περίμενα ότι θα αντιδρούσε ο ποδοσφαιριστής αλλά δεν έχω πρόβλημα με την αντίδρασή του, γιατί αυτή είναι η δουλειά του προπονητή.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Είναι αυτό που χρειάζεται αυτό η ομάδα, το φρέσκο αίμα στην ομάδα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν είναι απόφαση δική μου το μέλλον μου στην ομάδα. Πρόθεσή μου είναι να πάω αύριο στην προπόνηση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: