Στο στόχαστρο ο Μπέκαμ για παραβίαση της καραντίνας

Στο στόχαστρο των βρετανικών ταμπλόιντ βρέθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη κατηγορία ότι αγνόησε τους περιορισμούς που επέβαλε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ταξίδεψε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ.

Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, η Βικτόρια Μπέκαμ και τα τέσσερα παιδιά τους έφυγαν για το Μαϊάμι την ημέρα των Χριστουγέννων, φτάνοντας στην πόλη της Φλόριντα με ιδιωτικό αεροπλάνο, όπου θα γιόρταζαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην οικογενειακή βίλα της Νίκολα Πέλτζ, συζύγου του γιού του Μπρούκλιν. 

Πηγή κοντά στον Μπέκαμ ανέφερε ότι το ταξίδι έγινε για επαγγελματικούς λόγους.  

«Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια σχεδίαζαν αυτό το ταξίδι για μήνες. Ο Ντέιβιντ έπρεπε να βρίσκεται στο Μαϊάμι τον Ιανουάριο για να προγραμματίσει τις μεταγραφές της Ιντερ Μαϊάμι. Ήταν ένα σημαντικό ταξίδι, επίσης επειδή, λόγω περιορισμών, από το Μάρτιο, ο Ντέιβιντ δεν μπόρεσε να πάει στις ΗΠΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ένταση με Νεϊμάρ και επεισόδιο με οπαδό μετά τη νέα ήττα της Σάντος-Γκολ που δεν μέτρησε άναψε φωτιές
Μουρίνιο: «Η φετινή Παρί μου θυμίζει την Ίντερ του 2010»
Λίβερπουλ: «Κόκκινος» και ο Εκιτικέ
Πήρε το... ραβδί της στο 113' η Μπονματί κι έστειλε την Ισπανία στον τελικό
Η Τσέλσι φουλάρει για τον... θαυματουργό 19χρονο Χάτο του Άγιαξ για την άμυνά της
Θύματα ληστείας Ισραηλινοί ποδοσφαιριστές στη Μύκονο
Άγριο ξέσπασμα από τον Αντίλ Ραμί για Γιαμάλ-«Φοράει ρούχα με διαμάντια, είναι σκ@τ@»
Ο Ντε Γιονγκ απέλυσε τον ατζέντη του, βάζοντας σε πάγο τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο
H Ρεάλ θέλει Σαλιμπά και Κονατέ για ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής
H Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε sold out για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στη Bundesliga