Σηκώνει μανίκια και θέλει να γυρίσει τη... μαύρη σελίδα του ΑΠΟΕΛ ο Πουρσαϊτίδης

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, είναι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος ανέλαβε δουλειά από το απόγευμα της Τετάρτης στον Αρχάγγελο.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός, μετά την αποχώρηση του Μικ Μακάρθι, καλείται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, στην ίσως δυσκολότερη στιγμή που βίωσε στην πολύχρονη ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται μόλις τέσσερις θέσεις από το τέλος, στον βαθμολογικό πίνακα. 
 
Με τους δυο στενούς του συνεργάτες στο πλευρό του, που είχε και στη Νέα Σαλαμίνα, Αλέξη Περικλέους και Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο 44χρονος προπονητής, θα επιχειρήσει να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τη δική του φιλοσοφία και τεχνική κατάρτιση που διακατέχει ως κόουτς, και να φέρει νέο αέρα στην ομάδα. 
 
Σε μια ομάδα, που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, γνωρίζει αρκετά καλά, αφού στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα των πολυπρωταθλητών Κύπρου, καλείται να της βάλει ηλεκτροσόκ και να την ξυπνήσει από τον εφιάλτη τον οποίο βιώνει το τελευταίο διάστημα. 
 
Κόντρα στον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει το καλό του πρόσωπο και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα τον βυθίσει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, και πλέον η κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα θα είναι μη αναστρέψιμη. 
 
Άξιο αναφοράς επίσης, είναι ότι ο Σάββας Πουρσαϊτιδης, έδειξε τις προπονητικές του ικανότητες και στο παρελθόν όταν ανέλαβε την Αναγέννηση Δερύνειας, αλλά κυρίως όταν κάθισε στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, οδηγώντας τους ερυθρόλευκους στην πρώτη εξάδα.
 
Είναι ένας προπονητής μάλιστα, που αρέσκεται να χρησιμοποιεί νεαρούς ποδοσφαιριστές και έχει ιδιαίτερη αρέσκεια στο κάθετο ποδόσφαιρο. Μια φιλοσοφία την οποία υιοθέτησε άλλωστε, από τον πρώην προπονητή του στον ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τον οποίο οι φίλοι της ομάδας, ευελπιστούν ότι έμαθε πολλά και θα τα χρησιμοποιήσει και αυτή τη φορά για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες... 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν