BINTEO: Ο Κράμερ απέφυγε καυγά με αντίπαλο... πνίγοντάς τον στα φιλιά

Σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι, όπως συνηθίζουν οι Ολλανδοί, Φέγενορντ και Βάαλβαϊκ ήρθαν ισόπαλες 2-2, αλλά παρά τα τέσσερα τέρματα που σημειώθηκαν την παράσταση την έκλεψε ένα άλλο στιγμιότυπο.  

Την ώρα που στο Λάτσιο - Ίντερ οι κολλητοί Λουίς Φελίπε και Χοακίν Κορέα λίγο έλειψε να παρεξηγηθούν μια και καλή, ο Μίχιλ Κράμερ της Βάαλβαϊκ τράβηξε πάνω του την προσοχή κι ας μην σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα, αφού μετά από μια σύγκρουση με τον Σίριλ Ντέσερς και μια άγαρμπη κίνηση του χεριού του, επέλεξε να αποφορτίσει το κλίμα... πνίγοντάς τον στα φιλιά.

Ο αρκετά έμπειρος Ολλανδός στράικερ απέδειξε έτσι πως εκτός εκτός από το σκοράρισμα (3 γκολ σε 579 λεπτά συμμετοχής φέτος στην Eredivisie) ξέρει κι από άλλου είδους... επιθέσεις.

Αυτές της... αγάπης!

 

Δειτε Επισης

Premier League: Η Έβερτον αποχαιρέτησε έπειτα από 133 χρόνια το «Γκούντισον Παρκ»
O Τζόλης σιγούρεψε το γκολ για τον Βέρμαντ κόντρα στην Άντερλεχτ
Οι δυσκολίες του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία-Βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ζει στα πλούτη, αλλά του λείπει ένα πράγμα
Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ
Η Μπενφίκα σκανάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη