Αύριο το τελευταίο αντίο στην άτυχη Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών-Η έκκληση της οικογένειας

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 31χρονη, Κατερίνας Πεκρή, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, έπειτα από επιπλοκές που αντιμετώπισε, κατόπιν επέμβασης σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας.

Η κηδεία της άτυχης 31χρονης, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 14:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα  στην Γεροσκήπου.

Έκκληση της οικογένειας, είναι όπως αντί στεφάνων, να κατατίθενται εισφορές για τα ανήλικα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι, από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους, στην παρουσία του ιατροδικαστή της οικογένειας, Πανίκου Σταυριανού, δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της και ως εκ τούτου λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι εξειδικευμένες εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για το θάνατο της άτυχης Κατερίνας

Παράλληλα, ο πατέρας της 31χρονης προέβη το πρωί της Δευτέρας σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια. Όπως αναφέρει ο πατέρας της στην καταγγελία του, η άτυχη Κατερίνα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις 7 Οκτωβρίου και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για εννέα μέρες, αφού παρουσίασε επιπλοκές έπειτα από επέμβαση στο γαστρικό μανίκι, στην οποία είχε υποβληθεί κάποιες μέρες προηγουμένως, στην ιδιωτική κλινική.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να την κρατήσουν εν ζωή, η 31χρονη δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Δειτε Επισης

Σλούκας για το τουρνουά«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Του χρόνου ίσως το κάνουμε στο φεγγάρι
Επιμένουν στην Ισπανία για συμφωνία Ρεάλ Οβιέδο και Μαξίμοβιτς-H επιβεβαίωση του Παούνοβιτς
Οι βαθμολογίες της F1 μετά τη νίκη του Πιάστρι στο GP Βελγίου
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τόμας Μπράιαντ ο Παναθηναϊκός
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Προχωράει το θέμα της ανανέωσης Κωνσταντέλια-«Η Στουτγάρδη δεν θέλει να μπει σε νομική διαμάχη με τον ΠΑΟΚ»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
Συγκλονίζει ο Πολονάρα με τα λόγια της κόρης του-«Μαμά, μου είπες ψέματα, ο μπαμπάς έχει κάτι σοβαρό»
Οριστική συμφωνία Λίβερπουλ-Μπάγερν για Ντίαζ-Στα 75 εκατομμύρια ευρώ το deal
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης