Δίνει γάντια βασικού στον Ουζόχο ο Μπεργκ-Σκέψεις για Φαμπιάνο

Τη Βασιλεία αντιμετωπίζει αύριο η Ομόνοια, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League. 

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήματα, ώστε να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές. 

Ένας εξ αυτών είναι και ο Φαμπιάνο, καθώς το νεότερο που προκύπτει από το στρατόπεδο του «Ηλίας Πούλλος» είναι ότι ο Νορβηγός τεχνικός κάνει σκέψεις να αφήσει εκτός τον 33χρονο για να τον ξεκουράσει. 

Ο 33χρονος κίπερ αγωνίζεται ασταμάτητα και ο Χένινγκ Μπεργκ θεωρεί ότι το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ελβετίας, είναι μια καλή ευκαιρία να δώσει ανάσες στον Βραζιλιάνο, δίνοντας γάντια βασικού στον Ουζόχο.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας, έφθασε στην Ομόνοια στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και στο τριφύλλι πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του, γι' αυτό και προχώρησαν στην απόκτηση του. 

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»