Βανδάλισαν ξανά και τον Σύνδεσμο Διαιτητών-Τριπλό χτύπημα μέσα σε λίγες ώρες

Βανδάλισαν ξανά και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου, μετά τα γραφεία του ΚΟΑ, αλλά και της ΚΟΠ, γράφοντας συνθήματα έξω από το κτίριο.

Πρόκειται για τους ίδιους δράστες, καθώς και τα συνθήματα που αναγράφονται είναι τα ίδια και στο στόχαστρο τους βρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, κατέγραψαν τις κινήσεις των δύο δραστών, σε ΚΟΠ και ΚΟΑ, με το οπτικό υλικό να βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. 

Οι ανακριτές της υπόθεσης, αξιολογούν τα τεκμήρια που έχουν ενώπιον τους, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες. 

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές εβδομάδες βανδάλισαν ξανά τον Σύνδεσμο Διαιτητών, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να εντοπιστούν οι δράστες.

Φωτογραφεία από τα γραφεία της ΚΟΠ

  

Φωτογραφία από τα γραφεία του ΚΟΑ

     

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου