Καταπέλτης ο Εισαγγελέας-Ζητά να κηρυχθεί η Έφη ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Να κηρυχθεί ένοχη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και όχι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, η 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι Έφη Κακαράντζουλα, ζήτησε σήμερα με την αγόρευσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο εισαγγελέας της έδρας Χαρ. Μαστραντωνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άρχισε η αγόρευση του Εισαγγελέα για την επίθεση με βιτριόλι-«Είχε σχέδιο εξόντωσης»

Ο εισαγγελέας είπε: «Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε.

Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δίκη και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελεσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφόρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά».

Η αγόρευση του εισαγγελέα

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί η αγόρευση του εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την ενοχή της 36χρονης Έφης Κακαράντζουλα, κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Στην αγόρευσή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας Χαρ. Μαστραντωνάκης αναφέρθηκε στη σχετική νομοθεσία που αφορά στην υπόθεση. Στη συνέχεια παρέθεσε στο δικαστήριο το ιστορικό της υπόθεσης, αναλύοντας τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία αλλά και τη σχετική δικογραφία.

Αναφερόμενος στη σχέση μεταξύ της Ιωάννας και της κατηγορούμενης, ο εισαγγελέας ανάφερε ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα την εξαδέλφη του θύματος.

Αναφορικά, με τη σχέση της Έφης Κακαραντζούλα με τον 40χρονο Νώντα, ο κ. Μαστραντωνάκης ανέφερε ότι η κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση ελεύθερη μαζί του και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει».

Επιπρόσθετα, ο εισαγγελέας τόνισε πως η Ιωάννα είχε στείλει στην 36χρονη και φωτογραφία με τη συνομιλία της με τον Νωντα προκειμένου να την καθησυχάσει. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην άτυχη κοπέλα, ρωτώντας την «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο;». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά, τόνισε ο εισαγγελέας και συνέχισε: «Ωστόσο, ο Νώντας δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

Η αγόρευση του κ. Μαστραντωνάκη συνεχίζεται με την παράθεση των πραγματικών περιστατικών της υπόθεσης, και στη συνέχεια αναμένεται η πρότασή του επί της ενοχής της κατηγορουμένης και κυρίως για το νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ώρα του Εισαγγελέα για την επίθεση με το βιτριόλι-Με πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύει η Έφη

Δειτε Επισης

Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν