Η επιστροφή, ο αμφίβολος με ʼρη και οι μόνιμοι απόντες για τον ΑΠΟΕΛ

Χωρίς Ντανίλο και Νταουσβίλι, αλλά με Νατέλ θα ταξιδέψει στη Λεμεσό ο ΑΠΟΕΛ, για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Βραζιλιάνος άσος των γαλαζοκίτρινων ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ την ίδια ώρα ερωτηματικό είναι η παρουσία του Μάγκλιτσα. 

Με την ανακοίνωση της αποστολής, αναμένεται να διαφανεί εάν ο Κροάτης θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι, ωστόσο στην ενδεκάδα δίπλα στον Κβιλιτάια, αναμένεται να είναι ο Νατέλ. 

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός θα είναι σίγουρα οι τραυματίες, Ντε Βινσέντι, Σάντος και Μιντίκκης, ενώ ο Βινίσιους ο οποίος προπονείται κανονικά μάλλον θα μείνει εκτός μέχρι να είναι ετοιμοπόλεμος. 

Δειτε Επισης

Το αντίο του Γαλανόπουλου στον ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σταύρος Δημοσθένους
Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα για την Ανόρθωση-«Δεν ζητούμε ελεημοσύνη, ζητούμε πίστη, συμμετοχή και ευθύνη»
Το μήνυμα Καραπαττάκη στον κόσμο της ΑΕΚ-«Πέσαμε, σηκωθήκαμε και είμαστε ξανά εδώ»
Παρελθόν από τον Άρη ο Μπράουν
Κρις Τριανταφυλλίδης για επαφές με επενδυτές-«Έχω οδηγίες αν κλείσει η συμφωνία, να ζητήσω επίσημα αντίγραφα»
Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Ελ Αραμπί
Το πάρτι μετά την απονομή με Dimitri Vegas και Σάκη Ρουβά στο Στέλιος Κυριακίδης (pics)
Ο πρόεδρος της Πάφος FC Roman Dubov σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη-«Αυτή είναι η επενδυτική μας φιλοσοφία»
Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πετρίδης για τους επενδυτές-«Σε προχωρημένο στάδιο η συμφωνία, απομένουν τα έγγραφα»