Πήγαν μεθυσμένοι στο Τσίρειο και έβριζαν τους αστυνομικούς-Χειροπέδες σε ζεύγος

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες στο Τσίρειο Στάδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30μ.μ., πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Άρη και του ΑΠΟΕΛ, μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν για αυτόφωρα αδικήματα 37χρονο και 36χρονη. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, κατά την είσοδό τους στις κερκίδες του σταδίου, οι δύο φέρονται να προκαλούσαν ανησυχία, αρνούμενοι να υπακούσουν στις οδηγίες των επιτηρητών του σταδίου.

Ο 37χρονος και η 36χρονη, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της μέθης, της πρόκλησης ανησυχίας και της εξύβρισης. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»