Έσπασε τη σιωπή του για την ντροπιαστική ήττα από τη Λίβερπουλ ο Ράσφορντ

Τρεις ημέρες μετά (27/10) το εφιαλτικό βράδυ της Κυριακής (24/10) που έζησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, με τη Λίβερπουλ να τη διασύρει με 5-0, ο Μάρκους Ράσφορντ επέλεξε να σπάσει τη σιωπή του.

Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός είχε επιλέξει τις ημέρες που πέρασαν να μην προχωρήσει σε κάποιου είδους ανάρτηση, προτιμώντας τη σιωπή. Ο λόγος που το έκανε, όπως ο ίδιος αναφέρει, σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα social media, ήταν επειδή αισθανόταν ντροπή. Ωστόσο, έστειλε κι ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας, υποστηρίζοντας πως η ομάδα δουλεύει σκληρά, προκειμένου να επιστρέφει στα καλά αποτελέσματα.

"Δεν μπορώ να πω ψέματα ότι δεν έχετε ακούσει νέα μου εδώ (στα social media), καθώς ως οπαδός της Γιουνάιτεντ δεν ήξερα τι να πω μετά την Κυριακή. Ντρεπόμουν. Ντρέπομαι. Οι οπαδοί μας είναι τα πάντα και δεν το άξιζαν αυτό. Δουλεύουμε σκληρά για να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πρέπει να λυτρώσουμε τον εαυτό μας", αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άγγλος επιθετικός.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Συγκλονιστική μαρτυρία στο ποδόσφαιρο-«Μου στέλνουν άσεμνες φωτογραφίες, είχα προτάσεις από Playboy και OnlyFans»
Ποινή φυλάκισης ενός έτους σε πέντε οπαδούς της Βαγιαδολίδ για ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους
Θέλει τον Νούνο Εσπίριτο η Ρόμα-Του προσφέρει διετές συμβόλαιο
Διακοπή μίας εβδομάδας στη δίκη για τον θάνατο του Μαραντόνα λόγω αμφισβήτησης μίας εκ των δικαστών
Χάνει τον Μπέλιγχαμ μέχρι τον Οκτώβριο η Ρεάλ Μαδρίτης
Σον για τελικό Europa League: Ο Κέιν θα είναι ο πιο μεγάλος οπαδός μας στον τελικό
Το Etihad υποκλίθηκε στον Ντε Μπρόινε-Η τελευταία παράσταση με τη φανέλα της Σίτι (pics)
Aγγλικός εμφύλιος στο Μπιλμπάο με έπαθλο το Europa League και τα... αστέρια
Γκουαρδιόλα: Θα παραιτηθώ αν δεν κρατήσουμε μικρό ρόστερ
Αγκάλιασε τ' αστέρια η Σίτι, θρίλερ για το Champions League-Η τελευταία αγωνιστική και η βαθμολογία