Έρχεται άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου για το δολοφόνο της Καρολάιν

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας τόνισε στο Χαμογέλα και Πάλι ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωανννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η κόρη της Καρολάιν»-Καταπέλτης εναντίον του συζυγοκτόνου η εισαγγελέας

«Η διάθεση της οικογένειας του εντολέα μου δεν είναι να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαμάχη. Αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Θεωρώ ότι οι όροι θα είναι πάνω κάτω αυτοί που ισχύουν σήμερα και οι οποίοι τηρούνται ευλαβικά. Δημιουργήθηκε γέφυρα μεταξύ των δύο οικογενειών για να είναι καλό το κλίμα για το παιδί κυρίως» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ακόμα, όπως είπε, οι γονείς του θύματος και του συζυγοκτόνου έχουν συχνή επικοινωνία, με τους τελευταίους μάλιστα να μένουν στην Αλόννησο πλέον. «Και οι γονείς του εντολέα μετακόμισαν στο νησί για ένα διάστημα για να είναι κοντά και να παρέχουν την οποιαδήποτε βοήθεια και στην άλλη οικογένεια που θα μεγαλώσει το παιδί» πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά στα της έρευνας, είπε ότι αναμένονται οι άρσεις του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου, αλλά και οι απαντήσεις από εταιρεία στην Κίνα για να διαπιστωθεί πότε έκλεισε η κάμερα την βραδιά του εγκλήματος.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν